Min sire kallade mig för ett missfall. En olycka som aldrig borde ha hänt. Jag visste att det fanns risker med detta, men jag trodde att dö var det värsta som kunde hända. Att jag skulle bli ett sånt missfoster i deras ögon var inget jag bad om, så jag drog. Jag lever med andra av samma öde. En familj av utstöta som bara försöker överleva från natt till natt. Vi har ingen historia, ingen status eller klan.


Så vad är vi? Vad är jag?


Jag är en Caitiff, och jag är ingenting. Jag bara finns...

Vad är en Caitiff?


En Caitiff är en besläktad som under sin omfamning inte blev tilldelad någon specifik klan. Det kan bero på olika saker såsom att siren var av en för hög generation (14 eller senare) eller att något helt enkelt gick fel under processen. Caitiffer har inte en speciellt bra status inom det besläktade samhället, trots att Caitiffer alltid har funnits lika länge som besläktade funnits. Många ser dem som misstag eller patrask som inte borde ha blivit skapade. Camarillan specifikt ser dem som underställd till och med de lägre socialt stående klanerna och tillåter dem knappt att vara en del av Camarillan även om de är rätt generation (13 eller tidigare).

Anarkerna har ett aningen mer välkomnande bemötande mot Caitiffer då de precis som anarkerna är hatade av eliten inom Camarillan. Dock så finns det även Anarker som föraktar de klanlösa precis lika mycket som Camarillan, men dee är relativt ovanliga.


Värt att nämna med caitiffer är att de faktiskt är möjligt att själv tro att man är en men egentligen har man en klan. Tex om man bli omfamnad av en sire och sedan lämnad utan någon som helst information. Så du kanske kallas Caitiff av andra besläktade men kan i själva verket vara en ovetande klanmedlem.

Disciplinerna


En klanlös besläktad har inga egna klandicipliner. De är dock nattens egna kameleonter och är duktiga på att anpassa/lära sig i princip alla typer av blodskrafter. Det krävs dock att man har blivit lärd en kraft vilket betyder att karaktärens kunskaper skall reflekteras i deras bakgrund.

Förbannelsen?


På grund av att klanens förmågor inte överfördes under omfamningen har inte Caitiffen heller någon klanförbanelse. Endast Caitiffer som är ovetande om sin klan har en faktisk förbannelse.

- Varning -


Att välja att spela ett Caitiff är något som vi absolut tillåter, men det är värt att ha i åtanke att du som spelare kommer uppleva en hel del förtryckande spel som din karaktär. Caitiff får en hel del skit från det besläktade samhället och det är inte alla som vill uppleva vad som i princip är blodsrasism.

Om du inte vill utsätta dig för den typen av spel så rekommenderar vi att du väljer en annan klan.

Foto: go:night